Screenprotectors voor Microsoft

Geselecteerde filters:
Screenprotectors
Microsoft
23 resultaten
Geselecteerde filters:
Screenprotectors
Microsoft
1 2

Screenprotector B2C Telecom onmisbaar voor Microsoft telefoon en tablet

Microsoft heeft zich met de opvallende Lumia serie op de markt van de smartphones begeven en deze vinden gretig aftrek bij vooral de wat jongere gebruikers. Deze kunnen soms minder voorzichtig omspringen met hun smartphone, dus is behalve een leuk Microsoft Lumia hoesje ook een goedkope screenprotector eigenlijk onmisbaar. Dit als extra protectie voor het scherm, dat het meest kwetsbare en kostbare onderdeel vormt van de smartphone.

Een groot deel van de mensheid is continu online en druk aan het internetten, gamen, mailen en bellen met hun smartphone. De kans dat de Microsoft Lumia een keer tegen de grond gaat is iedere dag wel aanwezig. Vooral het scherm krijgt het bij een val zwaar te verduren. Daarom is een screenprotector aanbrengen op het scherm van de Microsoft Lumia zeer verstandig. Deze kan van folie of van glas zijn, maar hoe dan ook bieden ze bescherming tegen krassen en scheurtjes.

Screenprotector Microsoft toestel in combinatie met hoesje

De screenprotectors worden vaak samen met een Microsoft telefoonhoesje gebruikt. De hoesjes beschermen ook het ontwerp en het design van de Microsoft toestellen. Met een screenprotector kun je gewoon gebruik blijven maken van je touchscreen. Door middel van een laagje display folie komen de krassen niet terecht op je scherm en blijft het toestel als nieuw.

De screenprotector is duurzaam en biedt daarmee een langdurige bescherming voor de Microsoft telefoon of tablet tegen stof en krassen. Deze folie is vrij makkelijk op het scherm aan te brengen. Bovendien hebben we een zeer praktische handleiding op de site gezet. Deze kan je helpen als je moeite hebt met het bevestigen van deze smartphone accessoire op het Microsoft toestel.

Geen krassen op Microsoft apparaat met screenprotector

De screenprotectors van B2C Telecom bieden uitkomst voor alle smartphones en tablets van Microsoft. Ze zijn duurzaam en bieden langdurige bescherming tegen stof en krassen. De screenprotector met beschermfolie voor de telefoon is van hoge kwaliteit, maar dat is ook zeker van toepassing op de screenprotectors van gehard glas.

Deze glazen screenprotectors bieden onder alle omstandigheden de beste bescherming tegen barsten en scheuren. Alle goedkope screenprotectors van B2C Telecom zijn met een simpele druk op de knop te bestellen en zijn net als onze Microsoft telefoonhoesjes en Microsoft tablethoesjes van grote toegevoegde waarde. Uit de reviews van onze klanten blijkt dat de hoesjes en screenprotectors van B2C Telecom van hoge kwaliteit zijn.