Screenprotectors voor HTC

Geselecteerde filters:
Screenprotectors
HTC
80 resultaten
Geselecteerde filters:
Screenprotectors
HTC
1 2 ... 5

HTC telefoons beter beschermd met screenprotectors B2C Telecom

HTC is één van de bekendere smartphone merken. Het merk is bekend van onder andere de HTC One en HTC Desire-serie. Telefoonhoesjes, screenprotectors en andere HTC accessoires zijn in ruime mate te bestellen op deze website. Een goedkope screenprotector kopen is zeer verstandig. Met het scherm van het prijzige HTC apparaat wil je immers nog lange tijd vooruit.

De smartphones van HTC zijn degelijk, modern en krachtig. Dit soort eigenschappen zijn tevens van toepassing op onze HTC telefoonhoesjes. Daarnaast gaat de kracht van het scherm niet verloren dankzij de kwalitatief goede screenprotectors van B2C Telecom. De HTC One bijvoorbeeld is supersnel en heeft een 4.7 inch Full-HD touchscreen. Dit prachtige touchscreen blijft niet alleen in optimale staat met een mooi smartphonehoesje. Ook een screenprotector is meer dan welkom voor de fraaie telefoons van HTC.

Scherm HTC telefoon gaat langer mee met screenprotector

Screenprotectors zijn te krijgen in folie en in glas. De eerste houdt vuil en allerlei gebruikssporen weg van het scherm, de tweede voegt aan het toestel een tweede glazen laag toe. Hierdoor zijn barsten in het scherm niet mogelijk. Je zult dus begrijpen dat een glazen screenprotector de veiligste optie is. Bovendien oogt een HTC telefoon met een screenprotector van glas ook gewoon erg mooi. Dat wil niet zeggen dat een screenprotector van folie niet voldoende bescherming geeft.

Veel smartphones worden in de broekzak gestopt. Dan bestaat altijd het gevaar dat het scherm langs allerlei attributen schuurt. Op zulke momenten is het zeer belangrijk dat het scherm is voorzien van een screenprotector van folie of van glas. Deze goedkope accessoires zijn makkelijk aan te brengen op het scherm van het HTC toestel. Voor hulp zijn verschillende handleidingen terug te vinden op onze website, zowel tekstueel als visueel.

Foto’s op HTC scherm scherper in beeld met screenprotector

De HTC One heeft een meer dan verbluffende camera, maar dit geldt voor meer telefoons van deze fabrikant. Fotografie liefhebbers kunnen hiermee ongetwijfeld de tijd van hun leven hebben. Zonder een mooi scherm heb je echter niet zo heel veel aan een fantastische camera. De beste bescherming voor de toptoestellen van HTC geeft een hoesje in samenwerking met een waardevolle screenprotector.

Met een screenprotector van glas of van folie blijft het scherm in nieuwstaat, waardoor beelden scherp op het scherm getoond kunnen blijven worden. De screenprotectors en HTC telefoonhoesjes van B2C Telecom zorgen voor een duurzame smartphone beleving en zijn voor een schamel bedrag te bestellen op deze website.