Screenprotectors voor Alcatel

Geselecteerde filters:
Screenprotectors
Alcatel
23 resultaten
Geselecteerde filters:
Screenprotectors
Alcatel
1 2

Scherm Alcatel telefoons duurzaam met screenprotector B2C Telecom

Alcatel is een Franse smartphonefabrikant die low budget telefoons verkoopt. Met de Idol, de Pop en de Hero telefoons speelt Alcatel succesvol in op de doelgroep met een niet al te dikke portemonnee of die gewoon geen bakken met geld uit wil geven aan een telefoon. B2C Telecom levert hoesjes en screenprotectors die de telefoons van Alcatel van een duurzaamheidsslag kunnen voorzien. Bovendien kan het scherm wel een oppepper gebruiken. De goedkope screenprotectors op onze website zorgen hiervoor.

De toestellen van Alcatel draaien op het besturingssysteem Android en het scherm van bijvoorbeeld de Alcatel One Touch Idol 3 (4.7 inch) is kwalitatief zeer scherp en goed te noemen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat dit zo blijft. Want hoe budgetvriendelijk de telefoons van Alcatel ook zijn, het scherm blijft het meest kostbaar en kwetsbaar. Teveel barsten en scheuren in het scherm en de Alcatel telefoon kan meteen de prullenbak in, of het moet zijn dat je er reparatiekosten aan wilt uitgeven.

Goedkope screenprotector voor Alcatel scherm

Door een klein bedrag te spenderen aan een screenprotector kom je niet voor dit dilemma te staan. Onze screenprotectors zijn te vergelijken met een stalen harnas. De glazen screenprotectors vormen een extra laag bovenop het scherm, waardoor het meest kwetsbare onderdeel van de Alcatel telefoon gevrijwaard is van barsten. Heb je vooral veel last van stof en vuil, dan zou je kunnen gaan voor een screenprotector van folie.

Beide screenprotectors zijn met het grootst mogelijke gemak te bevestigen op de Alcatel telefoon. Screenprotectors vormen een handige accessoire voor dit soort telefoons van Alcatel. Aangezien de toestellen van Alcatel een geringe aanschafprijs kennen, is het gevaar groot dat er niet al te zuinig mee wordt omgesprongen.

Scherm Alcatel scherm kan tegen stootje met screenprotector

Jonge gebruikers bijvoorbeeld zijn de gehele dag met hun gadget in de weer en kunnen geen genoeg krijgen van het appen. Daar komt bij dat hun soms ongecontroleerde bewegingen ervoor kunnen zorgen dat de smartphone een smak op de grond maakt. Dankzij onze Alcatel screenprotectors hoeft dat voor het scherm van de telefoon niet direct noodlottig te zijn.

Met de Idol-serie en de Shine Lite is de Franse smartphonefabrikant behoorlijk succesvol.  De Alcatel Shine Lite heeft een mooi design en de twee camera’s aan de voorkant en achterkant zijn voorzien van een flitser. Alle foto’s zullen kraakhelder in beeld blijven verschijnen als het scherm geen deuken oploopt. Daarom is het zo verstandig om een screenprotector uit te kiezen op de website van B2C Telecom.