Screenprotectors voor Acer

Geselecteerde filters:
Screenprotectors
Acer
2 resultaten
Geselecteerde filters:
Screenprotectors
Acer

Scherm Acer telefoon beloon je met screenprotector B2C Telecom

De smartphones van Acer hebben een prima prijs-kwaliteit verhouding. Voor een telefoon van Acer hoeft geen astronomisch bedrag op tafel te worden gelegd, terwijl je er toch behoorlijke goede specificaties voor terugkrijgt. Voor welke telefoon van Acer je ook kiest, het is altijd zeer verstandig het scherm te voorzien van een goede screenprotector. Er staan verschillende soorten op onze website voor verschillende toestellen. B2C Telecom grossiert in goedkope screenprotectors en deze vormen de perfecte aanvulling op de Acer telefoon.

Een voorbeeld van een aansprekend toestel is de Acer Liquid Z630S. Deze is niet alleen snel maar heeft ook een groot en overzichtelijk scherm, waarop ook liefhebbers van het spelen van games flink aan hun trekken komen. Over de beveiliging van het scherm van deze Acer hoef je je met een screenprotector van B2C Telecom geen zorgen te maken.

Acer scherm blijft in nieuwstaat met screenprotector

Indien een scherp voorwerp langs de smartphone schuurt, dan zorgt de screenprotector ervoor dat dit niet meteen een kras oplevert. Indien de Acer telefoons in de broekzak worden meegedragen, is de kans groot dat het toestel in aanraking komt met bijvoorbeeld sleutels of pasjes. Zonder een screenprotector is de kans te groot dat het scherm averij oploopt en dat is hartstikke zonde. Het scherm vormt immers de levensader van een smartphone.

De smartphones van Acer zijn uitgerust met de nieuwste Android software. Hierdoor zullen alle apps soepel kunnen draaien. Het design van de toestellen is altijd prima afgewerkt. Met een Acer screenprotector voorkom je schade aan het scherm, die kan ontstaan als het apparaat een duikeling op de grond maakt. Dit kan iedereen overkomen. 

Geen barst in Acer scherm met glazen screenprotector

Er zijn verschillende soorten screenprotectors voor de Acer telefoons. Een screenprotector gemaakt van gehard glas levert de beste bescherming op. Dit materiaal is zeer sterk. De extra laag glas voorkomt barsten in het scherm van de Acer smartphone. Dan zijn er nog screenprotectors van folie. Deze bieden de beste bescherming tegen vuil, vlekken en krassen. Ook met een screenprotector van folie blijft het scherm van de Acer telefoon in nieuwstaat.

Alle screenprotectors zijn vrij simpel op het scherm van de Acer telefoons aan te brengen. Ben je in de buurt van onze hoofdvestiging, dan helpen onze medewerkers je graag een handje. Met een Acer telefoonhoesje en andere smartphone accessoires zoals een screenprotector krijgt het scherm van de Acers minder te verduren. Alle screenprotectors van B2C Telecom zijn bovendien goedkoop en worden zeer snel geleverd.