Daarom B2C Telecom

  • Achteraf betalen mogelijk!
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Altijd gratis retourneren! *
  • Gepersonaliseerde hoesjes
  • Staffelkorting
  • Niet goed, geld terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws over acties en nieuwe producten.

Onze shop

Spaarpot 155
5667 KW Geldrop

onze shop

Maandag t/m vrijdag: 9:30 tot 18:00

B2C Telecom komt met opvallende Sony gadgets

De mobiele telefoons en tablets van Sony vallen in de smaak bij steeds meer gebruikers. Dit komt onder andere door de succesvolle Xperia- en de Xperia X serie. Onze hoesjes, screenprotectors en andere accessoires zoals gadgets blijven niet achter bij deze ontwikkelingen. De Sony gadgets van B2C Telecom zijn perfect afgestemd op de serie telefoons en tablets van de Japanse coglomoraat.

Gadgets kunnen een handige en leuke toevoeging zijn voor de smartphone of tablet van Sony. Deze simplistische, maar verrassende uitvindingen geven een unieke feeling mee aan de ervaring van de telefoon of tablet. Er zijn vele gadgets die de gebruikers van Sony tablets en telefoons kunnen helpen in lastige situaties.

Hippe Sony Popsockets voor telefoons en tablets

Dat is bijvoorbeeld het geval bij de zogenaamde Popsockets. Deze zijn momenteel bijzonder hip in telefoon en tabletland. Sony Popsockets zijn handige buttons die vastgeplakt kunnen worden aan de achterkant van de telefoon of tablet. Hiermee heeft de gebruiker meer grip. Maak je veel selfies en ben je steeds bang dat je de telefoon op de grond laat vallen, dan is een popsocket zeer welkom. De Sony Popsockets zijn bij B2Ctelecom te krijgen in verschillende opvallende verschijningen.  

De Popsockets zijn niet alleen functioneel. De buttons zijn aan de voorkant versierd met een leuke Emoji. Vrijwel altijd zijn gadgets producten die een behoefte vervullen waarvan je zelf niet in de gaten had dat je die had. Laat je daarom verrassen en maak een keuze uit onze fraaie aanbod gadgets voor Sony tablets en telefoons op onze website.

Smartphone gebruikers ervaren de toestellen van Sony als bijzonder prettig. Vandaar dat de fabrikant de Xperia- en de Xperia X serie steeds verder aanvult en ook wij met steeds meer Sony telefoonhoesjes en Sony tablethoesjes op de markt komen.

Sony gadgets een ware belevenis

De hoesjes zijn net als de Sony gadgets een belevenis op zich. De toestellen staan bekend om hun strakke design en laten onze gadgets nu ook vooral opvallen dankzij hun opmerkelijke uiterlijk. De popsockets met gekleurde blokjes en limoenen zijn daarvan slechts een paar voorbeelden.

We merken ook dat gadgets steeds populairder worden. Klanten beschouwen gadgets als een waardevolle accessoire. Op zoek naar een stevige grip voor de Sony telefoon en/of tablet? Dan raden we je aan de Finger Grip een kans te geven. Deze grip van silicone materiaal is een zeer stevige basis voor de Sony telefoon of tablet. Voor de mooiste, handigste en opvallendste Sony Xperia gadgets voor telefoons en tablets klop je aan bij B2C Telecom.

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie