Daarom B2C Telecom

  • Achteraf betalen mogelijk!
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Altijd gratis retourneren! *
  • Gepersonaliseerde hoesjes
  • Staffelkorting
  • Niet goed, geld terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws over acties en nieuwe producten.

Onze shop

Spaarpot 155
5667 KW Geldrop

onze shop

Maandag t/m vrijdag: 9:30 tot 18:00

B2C Telecom gadgets toevoeging op Motorola telefoon

Motorola telefoons rukken op. Logisch dus dat B2C Telecom een gevarieerd en uitdagend assortiment Motorola hoesjes en accessoires heeft samengesteld. Beschermen de hoesjes en screenprotectors tegen valschade, daar maken de Motorola gadgets van het apparaat nog leuker speelgoed. Alle gadgets van B2C Telecom vormen een fraaie toevoeging op een leuk en goedkoop Motorola hoesje.

De Motorola telefoons zijn van een sterke kwaliteit en hebben camera’s waarmee je goed kunt filmen, waardoor video’s erg helder en scherp zullen zijn. Daarom is het belangrijk het design in goede staat te houden met een hoesje. Maar het is ook leuk om er accessoires als gadgets aan toe te voegen. Zo word je bijna letterlijk van je sokken geblazen als je ons aanbod Popsockets bekijkt.

Motorola Popsockets zijn handige buttons die je vastplakt aan de achterkant van de Motorola telefoon, waardoor je meer grip krijgt op het apparaat. Deze gadget is ideaal voor mensen die graag selfies maken en bang zijn om hun telefoon te laten vallen.

Motorola popsockets van fruit en ballen

Deze buttons zijn bovendien aan de voorkant versierd met een leuke Emoji. Je kunt kiezen uit popsockets met fruit, doodskoppen, ballen, strepen of blokjes dus je kunt niet zeggen dat we niet voor een gevarieerd aanbod gadgets hebben gekozen.

We merken ook dat telefoon gadgets steeds populairder worden. Klanten beschouwen Motorola gadgets als een accessoire waarmee ze allerlei rare, leuke en handige capriolen uit kunnen halen tegen een uiterst vriendelijke prijs. Op deze vriendelijke prijzen was je natuurlijk ook al gestuit toen je een keuze maakte voor een mooi Motorola hoesje. De kans is ook groot dat je al een screenprotector hebt gekocht ter bescherming van de Motorola telefoon.

Motorola gadgets tegen scherpe prijzen

Maar er zijn veel meer bijzondere accessoires en gadgets die de Motorola smartphones een betere maar vooral aangenamere uitstraling kunnen geven. B2C Telecom heeft daarom de leukste Motorola gadgets op de website staan. Onze Motorola gadgets vormen een prachtige aanvulling op de smartphone.

Misschien zet je in eerste instantie je vraagtekens bij sommige Motorola gadgets. Maar je zult zien dat ze zowel grappig als praktisch kunnen zijn. Zo hebben we de Finger Grip in ons assortiment opgenomen. Deze stevige grip is gemaakt van silicone materiaal. Wil je dat de Motorola steviger in de hand ligt, dan doe je je vinger om de grip. Alle Motorola gadgets zijn op deze website tegen zeer scherpe prijzen te bestellen. 

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie