Daarom B2C Telecom

  • Achteraf betalen mogelijk!
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Altijd gratis retourneren! *
  • Gepersonaliseerde hoesjes
  • Staffelkorting
  • Niet goed, geld terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws over acties en nieuwe producten.

Onze shop

Spaarpot 155
5667 KW Geldrop

onze shop

Maandag t/m vrijdag: 9:30 tot 18:00

Gadgets voor HTC telefoons en smartphones

Kies je HTC toestel.

Gadgets B2C Telecom maken HTC telefoon bijzonder

HTC is onder meer bekend geworden met de HTC One en HTC Desire-serie. De smartphones in deze series zijn degelijk, modern en krachtig. Gadgets vormen een handige en leuke toevoeging voor de smartphones van HTC. Bij B2C Telecom zijn zeer veel mooie HTC gadgets te krijgen tegen scherpe prijzen.

HTC One bijvoorbeeld is supersnel en heeft een 4.7 inch Full-HD touchscreen. Dit prachtige touchscreen blijft in optimale staat met een mooi smartphonehoesje. Gadgets kunnen nog een handige en leuke toevoeging zijn voor de smartphones van HTC. Gadgets zijn verrassende uitvindingen die een bijzondere feeling kunnen geven aan een HTC telefoon.

De HTC gadgets zijn een opvallende verschijning en voegen een extra element toe aan de smartphone. Er zijn zeer veel mogelijkheden om de HTC smartphones aan te vullen met een leuke gadget van B2C Telecom.

Meer grip op HTC smartphone met gadgets

Het touchscreen is verreweg het meest gebruikte onderdeel van de moderne HTC smartphone en zeer kwetsbaar. Een HTC telefoonhoesje voorkomt erger op het moment dat het toestel een keer op de grond mocht vallen. Maar er zijn ook gadgets die ervoor kunnen zorgen dat de telefoon prettiger in de hand ligt.

Geef bijvoorbeeld de Finger Grip eens een kans. Met deze grip van silicone materiaal loop je met een veel veiliger gevoel over straat met de HTC telefoon. De finger grip is een soort handvat voor de telefoon. Je plakt de accessoire achterop je HTC of op het telefoonhoesje en klaar is kees. Als je het lastig vindt om de telefoon in je handen te houden, is de HTC finger grip de ideale oplossing. 

HTC versieren met Popsockets

Gadgets zijn verrassende uitvindingen die een bijzondere feeling kunnen geven aan een HTC telefoon. Neem onze zogenaamde Popsockets. Deze zijn momenteel bijzonder hip. Popsockets zijn buttons die vastgeplakt kunnen worden aan de achterkant van de HTC telefoon. Hiermee krijgt de gebruiker ook meer houvast, net als het geval is bij de finger grip.

De HTC Popsockets zijn bij B2Ctelecom te krijgen in verschillende formaten en uitvoeringen en zijn niet alleen functioneel. De buttons zijn aan de voorkant versierd met een leuke Emoji. De HTC smartphone staat er met een popsocket ineens een stuk kleurrijker op. We merken ook dat HTC gadgets steeds populairder worden. Klanten beschouwen gadgets als een waardevolle accessoire. Voor de mooiste HTC gadgets voor telefoons kun je terecht bij B2C Telecom. 

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie