Daarom B2C Telecom

  • Achteraf betalen mogelijk!
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Altijd gratis retourneren! *
  • Gepersonaliseerde hoesjes
  • Staffelkorting
  • Niet goed, geld terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws over acties en nieuwe producten.

Onze shop

Spaarpot 155
5667 KW Geldrop

onze shop

Maandag t/m vrijdag: 9:30 tot 18:00

Gadgets voor iPhones, iPads en iPods

Kies je Apple toestel.

iPhone en iPad opvrolijken met gadgets B2C Telecom 

Menig smartphone en tabet gebruiker zweert bij iPhones en iPads. Deze toestellen van Apple excelleren in gebruiksgemak. Omdat je er een hoge prijs voor neer moet leggen, is de aanschaf van een Apple hoesje zeer slim. Ook leuk is het om verschillende gadgets bij de iPhones, iPads of iPods te bestellen. De gadgets van B2C Telecom geven een bijzondere feeling aan het Apple toestel.

Tegenwoordig zijn er smartphone gadgets in overvloed. Hoesjes, screenprotectors en autoladers zijn de wat bekendere gadgets. Maar er zijn ook bijvoorbeeld vinger grips en pop sockets. Smartphone gadgets worden steeds meer gewaardeerd én vaker gebruikt. B2C Telecom presenteert de beste Apple gadgets.

Vrijwel iedereen is wel eens in aanraking geweest met Apple producten. Of het nu gaat om de iPod, de iPad of de iPhone, stuk voor stuk hebben ze niet alleen een grote invloed gehad op Apple, maar ook op de algemene technologische voortgang. Voor al deze producten hebben wij gadgets in de aanbieding.

Meer grip op iPhone met PopSocket

Een gevoel voor design kan Apple niet ontzegd worden. Dit zie je terug in het fraaie uiterlijk van de iPhones en de iPads. De Apple toestellen blinken uit in schoonheid. Dit betekent dat de kwaliteit van de iPhone hoesjes en iPad hoesjes goed moet zijn en hier heeft B2C Telecom natuurlijk voor gezorgd. Indien je op zoek bent naar mooie gadgets voor je Apple toestel, zit je ook goed op onze website.

PopSockets zijn bijvoorbeeld handige buttons die je vastplakt aan de achterkant van de iPhone of iPad, waardoor je meer grip krijgt op het apparaat. Het bijzondere aan onze buttons is dat deze aan de voorkant zijn versierd met een leuke Emoji! Deze PopSocket is ook als standaard te gebruiken als je graag filmpjes kijkt op je iPhone of iPad. Deze Apple gadgets zijn zeer eenvoudig aan te brengen en te verwijderen op het toestel. 

Nieuwste snufjes voor iPhone, iPad en iPod

Wie interesse heeft in alle moderne en nieuwe snufjes, houdt ook van gadgets. Deze simplistische, maar verrassende uitvindingen zijn leuke en handige toevoegingen die tot de verbeelding spreken. iPhone gadgets en iPad gadgets zijn producten die een behoefte vervullen zonder dat je eigenlijk bewust was van deze behoefte. Een vinger grip is bijvoorbeeld ook erg handig als u veel selfies maakt. Alle gadgets vormen een amusante en waardevolle toevoeging op een beschermend hoesje voor de iPhones, iPads of iPods.

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie