Daarom B2C Telecom

  • Achteraf betalen mogelijk!
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Altijd gratis retourneren! *
  • Gepersonaliseerde hoesjes
  • Staffelkorting
  • Niet goed, geld terug

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws over acties en nieuwe producten.

Onze shop

Spaarpot 155
5667 KW Geldrop

onze shop

Maandag t/m vrijdag: 9:30 tot 18:00

Acer telefoon veilig gebruiken met B2C Telecom gadgets

De smartphones van Acer hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De telefoons zijn tegen een scherpe prijs behoorlijk snel, hebben een krachtige accu en zijn groot en overzichtelijk. Over de beveiliging van deze Acers hoef je je met een smartphone hoesje al geen zorgen te maken. Je kunt er echter nog eens een extra draai aan geven door te kiezen voor een aanvullende Acer gadget. B2C Telecom heeft met gadgets als popsockets en vingergrips accessoires in huis die het gebruikersgemak van de Acer telefoon aanzienlijk verhogen.

De smartphones van Acer zijn uitgerust met de nieuwste Android software. Met een Acer hoesje voorkom je schade aan de behuizing, die kan ontstaan als het apparaat een duikeling op de grond maakt. Met een screenprotector krijgt het scherm van de Acers minder te verduren. Ook andere gadgets kunnen hier een wezenlijke bijdrage aan leveren. De gadgets van B2C Telecom zorgen ervoor dat jouw telefoon er nog leuker uit komt te zien en dat je er stukken veiliger gebruik van zal maken.

Acer gadgets zeer praktisch

Alle Acer gadgets zijn net zo makkelijk te verwijderen als aan te brengen op de telefoons. Zo is een vinger grip heel makkelijk op de achterkant van het apparaat te bevestigen. Als je het lastig vindt om de telefoon in de handen te houden, is de Acer vinger grip een hele praktische oplossing. Door het materiaal waarvan de gadget is gemaakt ligt de Acer smartphone een stuk prettiger in de hand.

Gadgets zijn verrassende uitvindingen die een bijzondere draai kunnen geven aan een Acer telefoon. Onze Acer Popsockets vinden momenteel gretig aftrek. Dit zijn buttons die vastgeplakt kunnen worden aan de achterkant van de telefoon. Hiermee ligt de Acer prettiger in de hand en zal deze niet zo makkelijk op de grond vallen. Net als de fingergrip geeft deze gadget dus een veiliger gevoel.

Multifunctionele Acer popsockets

De Popsockets zijn los te maken en te verplaatsen en hebben verschillende functies. Je kan de Acer Pop Socket uitrekken en weer indrukken. Op die manier krijg je niet alleen meer grip op de Acer telefoon, ze zijn ook neer te zetten en te gebruiken terwijl je de handen vrij hebt.

De Popsocket zorgt voor stabiele ondersteuning als je een keer een filmpje wilt bekijken. Het maken van selfies wordt er ook een stuk veiliger en leuker op met een Acer Popsocket. Gadgets zijn een hele mooie accessoire voor telefoons van Acer en zeer goedkoop te bestellen bij B2C Telecom! 

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie