Accessoires

Hoesjes en accessoires voor alle smartphones 

Accessoires zijn een belangrijke aanvulling op de smartphone. Of het nu gaat om een oplader of een gadget, telefoon accessoires gaan hand in hand met de smartphone. Benieuwd welke telefoon accessoires er beschikbaar zijn? Op deze pagina is het complete assortiment  smartphone accessoires terug te vinden. Bij B2C Telecom worden alle accessoires zoals hoesjes, screenprotectors, autoladers en selfie sticks tegen zeer lage prijzen aangeboden.

Neem een kijkje of het product dat je zoekt erbij staat. Met een brede collectie aan telefoon accessoires staan we altijd voor je klaar om je te helpen met de producten die jij graag voor je telefoon wilt. Zo is schade aan de telefoon te voorkomen door middel van een hoesje. Deze hebben we onder andere voor Apple, HTC, Huawei, Apple, HTC, Huawei, LG, Nokia, Samsung, Sony en vele andere merken. Op deze manier wordt de mobiele ervaring aangepast naar persoonlijke wensen. Onze telefoonhoesjes zijn zeer stevig en hebben een schitterende uitstraling. De collectie design hoesjes is prachtig, maar het is ook mogelijk zelf een hoesje te maken.

Relaxt in de auto met juiste accessoires

Er zijn vele andere voorbeelden van leuke en handige accessoires. Met een autohouder kan het apparaat op de autoruit of het dashboard worden geplaatst. Op die manier kan de concentratie volledig op het verkeer worden gelegd.  Autohouders zijn er met of zonder laadfunctie. Deze zijn soms te verbinden met de usb-aansluiting of met een usb-autolader voor in de sigarettenaansteker. Met de ideale autohouder zijn alle knoppen van de smartphone nog bereikbaar en klemt de houder stevig.

Scherm in tact met screenprotectors

Screenprotectors zijn een heel belangrijke aanvulling op de telefoon. De touchscreens van smartphones zijn namelijk zeer kwetsbaar. Ontstaat er een barst of een scheur in het scherm, dan komen kleuren minder goed tot hun recht en worden foto’s niet meer haarscherp in beeld gebracht. Dit kan worden voorkomen met screenprotectors. Deze kunnen in onze winkel worden aangebracht, maar met hulp van onze handleiding op onze website kom je hier zelf waarschijnlijk ook wel uit. De screenprotectors van B2C Telecom zijn erg goedkoop en de investering meer dan waard.

Ook voor accu’s en batterijen, headsets, laders en data producten kun je terecht op onze website. Alle producten zijn eenvoudig, veilig en snel te bestellen via onze webshop. Niet voor niets zijn we in het bezit van het Certificaat Thuiswinkel Waarborg. Indien je niet tevreden bent over de producten is er altijd de mogelijkheid om deze kosteloos terug te sturen. Een goede service staat bij B2C Telecom hoog in het vaandel.